Askel Krog

Askel Krog Keramik fra Farsø.

Askel
Askel Krog

Om Askel Krog

skel Krogh er en anerkendt dansk keramiker, der har drevet sit pottemagerværksted i Vesthimmerland tæt på Strandby siden 1970'erne. Han er især kendt for sine store krukker, som han har specialiseret sig i gennem sin karriere. Et af hans mest markante bidrag var drejningen af verdens største krukke, hvilket førte til en plads i Guinness Rekordbog i 1991.

Kroghs værksted har en unik beliggenhed med udsigt over Limfjorden, og mange af hans keramiske værker er inspireret af den omkringliggende natur. Udover de store krukker producerer han også brugskeramik og unika. Han har haft en betydelig indflydelse på dansk keramik, og hans værker er blevet eksporteret til flere lande, herunder Norge.

Selvom Askel Krogh ikke længere er aktiv som keramiker, er hans værksted stadig en bemærkelsesværdig attraktion, hvor hans værker kan ses og værdsættes.


Keramik af Askel Krog

Har du gode billeder af keramik af Askel Krog så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Andegaarden Keramik   Anne-Grethe og Jørgen Moeslund (AJMO Keramik)   Asbo Stentøj   Asta Agerholm   Astrid Anderberg   Birgit Andersson   Birgit Kasueske Andersen   Birthe Andersen