Poul Agger

Poul Agger er en dansk keramiker, billedhugger og maler.

PA
Poul Agger

Om Poul Agger

Poul Agger er en dansk keramiker, billedhugger og maler, født i 1936 i København. Hans arbejde spænder over flere kunstneriske discipliner, hvor keramikskulpturer er en væsentlig del af hans produktion. Agger har gennem sin karriere været medlem af kunstnergrupper som Grønningen og GYRR, og han har udstillet både nationalt og internationalt, bl.a. i Det Danske Hus i Paris og Galleri Odeon i New York.

Agger er kendt for sine farverige, surrealistiske værker, som ofte har et fabulerende præg. Hans keramiske skulpturer afspejler den samme legende og humoristiske tilgang, som også findes i hans malerier. Han har modtaget flere priser og legater fra Statens Kunstfond og andre prominente fonde, hvilket understøtter hans betydning i den danske kunstscene.

Udover keramik og skulptur har Poul Agger arbejdet meget med grafik, især linoleumstryk, og hans værker har en stærk visuel kraft med en unik personlig stil.


Keramik af Poul Agger

Har du gode billeder af keramik af Poul Agger så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Ib Antoni   Jeanette List Amstrup   Jette Arendal Winther   Melike Abasiyanik   Mette Aarre   Mogens Andersen   Per Arnoldi   Rigmor Als Jørgensen   Steffen Anker