Lars Calmar

Lars Calmar, født i 1968 på Langeland, er en dansk keramiker og skulptør.

L. Calmar
Lars Calmar

Om Lars Calmar

Lars Calmar, født i 1968 på Langeland, er en dansk keramiker og skulptør, kendt for sine provokerende og ærlige skildringer af den menneskelige krop. Uddannet som pottemager og autodidakt skulptør har han deltaget i talrige udstillinger verden over, blandt andet i Chicago, New York og Toronto. Hans arbejde udforsker kroppens uperfekte skønhed og præsenterer ofte rynker, forfald og sårbarhed, hvilket udfordrer konventionelle opfattelser af æstetik. Calmar skaber både i keramik og tegning og har en forkærlighed for at kombinere humor og alvor i sine værker.

Calmars stil spænder fra makabre, men humoristiske skulpturer til mere naturalistiske værker med fokus på farve og glasur. Hans installationer, som for eksempel værket "Elsket" i Kunsttårn 9 på Langeland, er ofte både visuelt pågående og tankevækkende, og søger at få beskueren til at reflektere over menneskelig skønhed og eksistens.


Keramik af Lars Calmar

Har du gode billeder af keramik af Lars Calmar så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Lillian Adler   Melike Abasiyanik   Mette Aarre   Steffen Anker   Allan Bune   Bartholdy Keramik   Birgitte Bruun   Birgitte Bundgaard   Bjørn Keramik