Malene Møller Hansen

Malene Møller Hansen er en anerkendt keramiker

Malene Møller Hansen

Om Malene Møller Hansen

Malene Møller Hansen er en anerkendt keramiker, der driver sit atelier og galleri i Egens Havhuse, tæt på Kalø Slotsruin i Djursland. Hendes arbejde er kendt for at kombinere humor og håndværksmæssig seriøsitet, hvor hun ofte skaber keramik med levende mønstre og motiver af dyr eller frugter. Hun arbejder hovedsageligt med lertøj og begitninger, og hendes stil spænder fra funktionelle til mere skulpturelle værker. Hendes keramik udstråler glæde og kreativitet, og hun er særligt kendt for sin sans for detaljer, som ofte indebærer en tidskrævende proces.

Malene har en lang karriere inden for keramik og har også undervist på både Aarhus Kunstakademi og Det Kongelige Kunstakademi på Bornholm. Hendes værker kan opleves i hendes værksted, der har en idyllisk placering med udsigt over Kalø Vig, hvor hun udstiller et bredt udvalg af unikke keramiske genstande​.


Keramik af Malene Møller Hansen

Har du gode billeder af keramik af Malene Møller Hansen så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Melike Abasiyanik   Mette Aarre   Steffen Anker   Allan Bune   Bartholdy Keramik   Birgitte Bruun   Birgitte Bundgaard   Bjørn Keramik   BOFA (Bornholms Fajancefabrik)