Idun Lisbet Storrud

Idun Lisbet Storrud er en norsk-dansk keramiker.

Idun
Idun Lisbet Storrud

Om Idun Lisbet Storrud

Idun Lisbet Storrud er en norsk-dansk keramiker, kendt for sit arbejde med både stentøj og porcelæn. Hun har arbejdet med keramik i mange år og har haft værksteder både i Danmark og Grækenland. Storrud har en dyb forbindelse til Grækenland, hvor hun ofte arbejder og henter inspiration til sine værker, der spænder fra store keramiske krukker til mindre dekorative skåle og fat. Hendes arbejde har ofte været udstillet i både Skandinavien og Sydeuropa, blandt andet i Athen, hvor hun har haft flere markante udstillinger​.

Hun har et værksted i Køge og har også i perioder undervist i keramik i Danmark. Storruds stil er præget af en kombination af traditionelt håndværk og moderne kunstnerisk udforskning, hvilket afspejles i hendes brug af materialer som stentøj og raku-keramik. Hendes arbejde er også teknisk imponerende, idet hun arbejder med høje brændingstemperaturer, der giver hendes værker stor holdbarhed​.


Keramik af Idun Lisbet Storrud

Har du gode billeder af keramik af Idun Lisbet Storrud så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Melike Abasiyanik   Mette Aarre   Steffen Anker   Allan Bune   Bartholdy Keramik   Birgitte Bruun   Birgitte Bundgaard   Bjørn Keramik   BOFA (Bornholms Fajancefabrik)