Thora Finnsdottir

Thora Finnsdottir er en dansk-islandsk keramiker, uddannet fra Det Kongelige Danske Designakademi i 2009.

TF
Thora Finnsdottir

Om Thora Finnsdottir

Thora Finnsdottir er en dansk-islandsk keramiker, uddannet fra Det Kongelige Danske Designakademi i 2009. Hendes værker er kendetegnet ved en eksperimenterende og legende tilgang til form og tekstur, ofte inspireret af naturens mønstre og strukturer. Hun arbejder primært med keramik, men også med materialer som silikone og voks, og hendes projekter strækker sig fra kunsthåndværk til design og større kunstneriske projekter.

Finnsdottir er bosat i Frederiksværk, hvor hun har sit atelier i Kunstnerhuset. Hun er kendt for sit arbejde med kontraster mellem natur og civilisation og har skabt produkter for kendte danske designbrands som Georg Jensen og Kähler. Desuden står hun bag sit eget designbrand, Dottir Nordic Design.

Thoras værker spænder fra vaser og lysestager til skulpturer, og hun er en dedikeret underviser, der holder kurser og workshops i sit værksted. Hendes kunst reflekterer en stærk forbindelse mellem det naturlige og det menneskeskabte, og hun udforsker konstant nye teknikker i sit arbejde.


Keramik af Thora Finnsdottir

Har du gode billeder af keramik af Thora Finnsdottir så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Birgitte Bundgaard   Bornholms Keramikfabrik   Christine Urfe bendt   Jette Bork-Johansen   Line Bak   Pernille Buch   Susanne Bolt   Paul M Cederdorff   Svend Christensen