Christine Urfe bendt

Christine Urfe Bendt er en dansk keramisk billedkunstner.

CUB
Christine Urfe bendt

Om Christine Urfe bendt

Christine Urfe Bendt er en dansk keramisk billedkunstner, der primært arbejder med skulpturer og brugskunst. Hendes værker er kendetegnet ved en kombination af forskellige teknikker som pladearbejde, drejning og en asiatisk-inspireret metode, hvor hun kaster leret. Dette skaber unikke, uforudsigelige mønstre og strukturer, som hun understøtter med sparsom brug af glasurer. Hun er stærkt optaget af form, struktur og det taktile aspekt i sine værker, som også afspejler hendes personlige erfaring med et synshandicap, der har gjort hende mere afhængig af taktil og auditiv sansning. Dette giver hendes værker en særlig dimension, hvor beskuerne opfordres til at røre ved dem og engagere sig fysisk med kunsten.

Hun har et mål om at gøre sin produktion mere bæredygtig og arbejder med lavere brændingstemperaturer og genbrug af materialer. Christine Urfe Bendt er desuden involveret i offentlige kunstprojekter, som for eksempel "Verdensmålsgavlen" i Tirstrup, der sætter fokus på ligestilling og involverer borgerne aktivt i processen.

CuB er blevet til et logo og teksten : LOwCO2 betyder at værket er rå-glaseret.


Keramik af Christine Urfe bendt

Har du gode billeder af keramik af Christine Urfe bendt så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Birgitte Bundgaard   Bornholms Keramikfabrik   Jette Bork-Johansen   Line Bak   Pernille Buch   Svend Christensen   Dirty Go Clay Band   Aase Pertou Dyrgaard   Helene Fridan Pedersen