Anne-Mette Hjortshøj

Anne-Mette Hjortshøj er en anerkendt dansk keramiker.

AH
Anne-Mette Hjortshøj

Om Anne-Mette Hjortshøj

Anne-Mette Hjortshøj er en anerkendt dansk keramiker, der bor og arbejder på øen Bornholm. Hendes værker er dybt inspireret af øens naturlige skønhed og materialer. Hjortshøj er kendt for at bruge lokalt fundet ler og mineraler i sin keramik, og hun eksperimenterer især med salt- og brændefyrede teknikker. Hendes værker udstråler en ro og enkelhed, men med en dyb forbindelse til naturen, hvilket ofte kan ses i de farver og overfladestrukturer, der minder om Bornholms landskaber, som f.eks. sneklædte marker og den rå kystlinje.

Hun begyndte sin keramiske rejse på Glas- og Keramikskolen på Bornholm og har efterfølgende haft en lærlingeplads hos den britiske mesterkeramiker Phil Rogers. Hjortshøj er også kendt for sine funktionelle keramikværker som tepotter, skåle og krukker, som alle bærer hendes særlige nordiske præg.


Keramik af Anne-Mette Hjortshøj

Har du gode billeder af keramik af Anne-Mette Hjortshøj så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Øvrige signatur eksempler


Andre signaturer

Asbo Stentøj   Birgitte Bundgaard   Bornholms Keramikfabrik   Jette Bork-Johansen   Pernille Buch   Svend Christensen   Dirty Go Clay Band   Aase Pertou Dyrgaard   Helene Fridan Pedersen   Ingelise Hansen