Janne Hieck

Janne Hieck er en tyskfødt keramiker, som nu er bosat i Danmark.

JH
Janne Hieck

Om Janne Hieck

Janne Hieck er en tyskfødt keramiker, som nu er bosat i Danmark, hvor hun sammen med sin mand, Gregory Hamilton Miller, driver Tolne Gjæstgivergaard i Vendsyssel. Stedet fungerer som både værksted, galleri, café og gæstgiveri og er kendt for sit fokus på bæredygtig keramik. Her eksperimenterer de med forskellige brændingsteknikker, såsom træ-, salt- og sodabrænding, og anvender lokalt ler for at skabe klimavenlige keramiske værker.

Hieck blev uddannet i Tyskland og har specialiseret sig i brændefyret keramik og saltglasur. Hun har modtaget en guldmedalje for sine studier ved Keramikschule Landshut, inden hun flyttede til Danmark. Hun har deltaget i mange udstillinger internationalt og engageret sig i forskellige kunstprojekter, herunder samarbejder med skoler og kulturinstitutioner, hvor hun især har arbejdet med raku-brænding og kreative kunstprojekter.


Keramik af Janne Hieck

Har du gode billeder af keramik af Janne Hieck så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Pernille Buch   Abbednæs Potteri   Aksini Stentøj   Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Aluminia   Andegaarden Keramik   Anders Arhøj   Anker Keramik   Annashaab Lervarefabrik