Lillian Adler

Lilian Adler er en københavnsk keramiker, der er uddannet fra Kunstakademiets designlinje.

Adler
Lillian Adler

Om Lillian Adler

Lilian Adler er en københavnsk keramiker, der er uddannet fra Kunstakademiets designlinje. Hendes arbejde balancerer mellem kunst og design, hvor hun eksperimenterer med lerets egenskaber og de naturlige ændringer, der sker under brændingen, som påvirker både tekstur og glasur. Hun arbejder primært med porcelæn, stentøj og lertøj, og hendes kreationer spænder fra funktionelle genstande som saltkar og æggebægre til kunstneriske udtryk, der udfordrer grænserne mellem det praktiske og det æstetiske.

Adler lægger stor vægt på dialogen med materialet og er kendt for at kombinere respekt for lerets naturlige fysik med en udforskende tilgang til form og funktion. Hendes arbejde kan blandt andet findes i Louisiana Design Butik, hvor det skandinaviske præg af enkelhed og funktionalitet kombineres med en moderne, kunstnerisk følsomhed.


Keramik af Lillian Adler

Har du gode billeder af keramik af Lillian Adler så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Stenstrup Keramik   Abbednæs Potteri   Aksini Stentøj   Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Aluminia   Andegaarden Keramik   Anders Arhøj   Anker Keramik   Annashaab Lervarefabrik